Matematik
differenitiering
22. april 2007 af
hilo (Slettet)
hej
sidder fast ved differentiering af v = rod(2Gs) hvor G er g*sin*k
Jeg skal vise sammenhæng mellem v'(t)=a(t)
er selv kommet nået til v'(t)=1/2*rod(2*G*0,5*a*t^2)
..?
Help plz
sidder fast ved differentiering af v = rod(2Gs) hvor G er g*sin*k
Jeg skal vise sammenhæng mellem v'(t)=a(t)
er selv kommet nået til v'(t)=1/2*rod(2*G*0,5*a*t^2)
..?
Help plz
Skriv et svar til: differenitiering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
