Matematik

Ulighed

23. april 2007 af bravery (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med denne ulighed?

v(x+4)-x-2=0

Svar #1
23. april 2007 af bravery (Slettet)

v = kvadratroden

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2007 af Bumster (Slettet)

V(x+4)=2+x <=> x+4=(2+x)^2 <=> x+4=4+x^2+4x

prøv selv...

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2007 af Esbenps

#0
Tror du glemte at sætte et krokodillenæb. Det er nemlig ikke en ulighed, du har skrevet op, men en ligning...

Skriv et svar til: Ulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.