Kemi
# ENZYMKINETIK(KEMB)
23. april 2007 af
neverSTXagain (Slettet)
Hej. nogen kan hjælpe mig med følgende, jeg har en formel for reaktionstider:
d[A]/dt = -K* [A]^m
Hvor:
-K er en konstant
[A] reaktantens koncentration
m = reaktionens orden, og kan begrænses til m=0, m=1, eller m =2
Jeg får derefter stukket følgende formler ud for [A]:
1.[A]=[A]_0+k*t
2.[A]=[A]_0+k*t^2
3.[A]=(1)/(k*t+(1/[A]_))
4.[A]=[A]_0*e^(-k*t)
hvor
k= en konstant forskellig fra "K"
[A]_0 = startkoncentrationen.
og heraf skal jeg finde de mulige løsninger til de tre ordner.
vil lige høre om jeg har gjort det rigtigt:
starte med at sige:
for 1.
d[A]/dt=d/dt([A])=d/dt([A]_0+k*t)=k
så
d[A]/dt = -K* [A]^m = k = -K*[A]^0 = k = -K
;) på forhånd tak?
d[A]/dt = -K* [A]^m
Hvor:
-K er en konstant
[A] reaktantens koncentration
m = reaktionens orden, og kan begrænses til m=0, m=1, eller m =2
Jeg får derefter stukket følgende formler ud for [A]:
1.[A]=[A]_0+k*t
2.[A]=[A]_0+k*t^2
3.[A]=(1)/(k*t+(1/[A]_))
4.[A]=[A]_0*e^(-k*t)
hvor
k= en konstant forskellig fra "K"
[A]_0 = startkoncentrationen.
og heraf skal jeg finde de mulige løsninger til de tre ordner.
vil lige høre om jeg har gjort det rigtigt:
starte med at sige:
for 1.
d[A]/dt=d/dt([A])=d/dt([A]_0+k*t)=k
så
d[A]/dt = -K* [A]^m = k = -K*[A]^0 = k = -K
;) på forhånd tak?
Skriv et svar til: # ENZYMKINETIK(KEMB)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
