Matematik
bevis
26. april 2007 af
divadua (Slettet)
Er der nogen som kender beviset for løsningen til differentialligningen y'=ay(1-y)?
Svar #1
26. april 2007 af Waterhouse (Slettet)
Det er jo bare et special tilfælde af den logistiske differentialligning.
Svar #4
27. april 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Hej!
Du skal starte med at separere de variable, så du får ligningen:
dy/(a*y-a*y^2()=dx
Ved integration af denne ligning fås værdierne 0 og 1. Her skal man kende funktionen arc tan!!
Se i øvrigt Advanced Engeneering Mathematics side 12 (almindelige differentialligninger af 1. orden.
Venligst
Erik Morsing.
Du skal starte med at separere de variable, så du får ligningen:
dy/(a*y-a*y^2()=dx
Ved integration af denne ligning fås værdierne 0 og 1. Her skal man kende funktionen arc tan!!
Se i øvrigt Advanced Engeneering Mathematics side 12 (almindelige differentialligninger af 1. orden.
Venligst
Erik Morsing.
Skriv et svar til: bevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
