Matematik
Kombinatorik
27. april 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Man har en multinomialkoefficent (n , (k1,k2) ) der angiver kombinationerne. Hvordan finder man permutationerne?
Kan det være k1! * k2! * Kombinationer = permutationer ?
Hvordan beviser man at binomialkoefficienten har egenskaben: (n,k) = (n,n-k) ?
Kan det være k1! * k2! * Kombinationer = permutationer ?
Hvordan beviser man at binomialkoefficienten har egenskaben: (n,k) = (n,n-k) ?
Svar #1
27. april 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Multinomialkoefficienten er gyldig hvis
n = k1 + k2 +...+kr. Det kan jeg se i beviset..
Hvad gør man egentlig hvis n> k1+k2+...+kr , gælder reglen så?
n = k1 + k2 +...+kr. Det kan jeg se i beviset..
Hvad gør man egentlig hvis n> k1+k2+...+kr , gælder reglen så?
Skriv et svar til: Kombinatorik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
