Andre fag

Dansk stil om chat

10. april 2004 af bubberlarsen (Slettet)
Hej allesammen. er der nogle af jer, der tilfældigvis har skrevet en stil om dette emne: Sikker chat. min opgave lyder sådan: Jeg har fået et uddrag af pjecen "sikker chat", som er udsendt af Red Barnet og Det Kriminalpræventive Råd i 2002.

Jeg skal så:

Give en vurdering af pjecen og begrunde min opfattelse. skrive om hvorfor det på internettet er populært at udgive sig for en anden, end man er. og til slut give mit bud på, hvilke positive oplevelser børn og unge kan have på en chatside.

Håber på at få et svar :o)

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2004 af IngenKenderDagen (Slettet)

mht. hvorfor det på internettet er populært at udgive sig for en anden, end man er ka du se på noget med roller. Vi lever i en tid hvor især unge er meget narcisistiske og der er meget vægt på individualitet (bare se på hvem der f,eks osse nu har fået regeringsmagten) . Unge skal finde ud af hvem de er og leder derfor efter deres rette hylde, deres rette rolle. på chatten (de anonyme) kan man afprøve forskelligeformer at vise sin identitet.

Jeg har skrevet en psyk opg og selviscenesættelse via nettet, ved ikke om jeg stadig har den, men kan godt lede hvis du er interesseret.

Svar #2
10. april 2004 af bubberlarsen (Slettet)

Jeg vil rigtig gerne se din opgave, det kunne være til stor hjælp :o)

Svar #3
10. april 2004 af bubberlarsen (Slettet)

Ps. du er skide god til at formulere dig :-o gid det var mig!!!

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2004 af IngenKenderDagen (Slettet)

kan ikke finde den... sorry :-S det handler om formateringer og stjålne tasker...hmm...hvornår er det til?

Svar #5
11. april 2004 af bubberlarsen (Slettet)

Ærgeligt at du ikke kan finde den :-/ Den er til på torsdag! Jeg er bare helt på bar bund. Altså jeg ved godt alle de forskellige ting som jeg kan skrive, men ved bare ik hvordan jeg skal få det skrevet. jeg plejer ellers ikke at have problemer med at skrive stil. og får også ok karaktere, men denne her gang, kan jeg bare ikke. Og det irritere mig bare, da jeg er typen som får ondt i maven hvis jeg først skriver den et par dage før den skal afleveres :-(

Skriv et svar til: Dansk stil om chat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.