Matematik
parabler og ligninger
29. april 2007 af
affekaida (Slettet)
532)
En cirkel har centrum i 6,2 og radius 5.
Bestem stigningstallet for for de to tangenter til cirklen der går igennem (0,0)
657)
En parabel med ligning
a)
Bestem tallet b
b)
Bestem dernæst parablens toppunkt samt skæringspunkterne med førsteaksen
673)
Funktionen f er givet ved forskriften:
f(x)=
Bestem rødderne i nævnerpolynomiet som i tællerpolynomiet
Faktorisér tæller og nævner og forkort brøken.
663)
Figuren viser grafen for funktionerne
(grafen kan du få af mig hvis du skriver en mail til [email protected])
f(x)=
g(x)=x+3
Løs ligningen f(x) og g(x) eksakt, og benyt derpå figuren til at angive den eksakte løsningsmængde til uligheden:
på forhånd tak til jer søde mennesker
mvh Lasse
En cirkel har centrum i 6,2 og radius 5.
Bestem stigningstallet for for de to tangenter til cirklen der går igennem (0,0)
657)
En parabel med ligning
a)
Bestem tallet b
b)
Bestem dernæst parablens toppunkt samt skæringspunkterne med førsteaksen
673)
Funktionen f er givet ved forskriften:
f(x)=
Bestem rødderne i nævnerpolynomiet som i tællerpolynomiet
Faktorisér tæller og nævner og forkort brøken.
663)
Figuren viser grafen for funktionerne
(grafen kan du få af mig hvis du skriver en mail til [email protected])
f(x)=
g(x)=x+3
Løs ligningen f(x) og g(x) eksakt, og benyt derpå figuren til at angive den eksakte løsningsmængde til uligheden:
på forhånd tak til jer søde mennesker
mvh Lasse
Svar #1
29. april 2007 af affekaida (Slettet)
532)
En cirkel har centrum i 6,2 og radius 5.
Bestem stigningstallet for for de to tangenter til cirklen der går igennem (0,0)
657)
En parabel med ligning
Y=2x^2+bx-5
a)
Bestem tallet b
b)
Bestem dernæst parablens toppunkt samt skæringspunkterne med førsteaksen
673)
Funktionen f er givet ved forskriften:
f(x)=x^3-x+6
------
x^2-x-6
Bestem rødderne i nævnerpolynomiet som i tællerpolynomiet
Faktorisér tæller og nævner og forkort brøken.
663)
Figuren viser grafen for funktionerne
(grafen kan du få af mig hvis du skriver en mail til [e-mail])
f(x)=x^2+6x+4
g(x)=x+3
Løs ligningen f(x) og g(x) eksakt, og benyt derpå figuren til at angive den eksakte løsningsmængde til uligheden: x^2+6x+4=<x+3
En cirkel har centrum i 6,2 og radius 5.
Bestem stigningstallet for for de to tangenter til cirklen der går igennem (0,0)
657)
En parabel med ligning
Y=2x^2+bx-5
a)
Bestem tallet b
b)
Bestem dernæst parablens toppunkt samt skæringspunkterne med førsteaksen
673)
Funktionen f er givet ved forskriften:
f(x)=x^3-x+6
------
x^2-x-6
Bestem rødderne i nævnerpolynomiet som i tællerpolynomiet
Faktorisér tæller og nævner og forkort brøken.
663)
Figuren viser grafen for funktionerne
(grafen kan du få af mig hvis du skriver en mail til [e-mail])
f(x)=x^2+6x+4
g(x)=x+3
Løs ligningen f(x) og g(x) eksakt, og benyt derpå figuren til at angive den eksakte løsningsmængde til uligheden: x^2+6x+4=<x+3
Svar #2
29. april 2007 af affekaida (Slettet)
opgave 673.
står der dividere
undskyld for første post brugte word funktionen til at integne de bestemte tegn der skulle bruges hvilket denne browser ikke understøtter
står der dividere
undskyld for første post brugte word funktionen til at integne de bestemte tegn der skulle bruges hvilket denne browser ikke understøtter
Skriv et svar til: parabler og ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
