Matematik
integrale..
11. april 2004 af
kinguroen (Slettet)
Når der står man skal beregne et integral, skal man så også finde stamfunktionen??
Svar #1
11. april 2004 af sigmund (Slettet)
Ja, for at kunne beregne et integral må du først finde stamfunktionen.
Svar #2
11. april 2004 af Cas_sen (Slettet)
Ja tænk på at;
F(x) benævnes som stamfunktionen til f(x)
altså;
F(x)= S f(x) dx
* S = integraletegn
og at ;
F(x) er stamfunktionen til f(x), hvis det gælder at F’(x) = f(x)
F(x) benævnes som stamfunktionen til f(x)
altså;
F(x)= S f(x) dx
* S = integraletegn
og at ;
F(x) er stamfunktionen til f(x), hvis det gælder at F’(x) = f(x)
Skriv et svar til: integrale..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
