Matematik

integralregning

11. april 2004 af starfucker (Slettet)
t=x^2+3x+7
dt/dx= 2x+3

Her opstår problemet er

dt= 2dx

eller

dt= 2x+3dx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2004 af sigmund (Slettet)

Det må være dt=(2x+3)dx

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2004 af Cas_sen (Slettet)

korrekt

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.