Fysik
Viskositet af atmosfære(?)
01. maj 2007 af
Roar2k6 (Slettet)
Hej alle
Jeg skal bestemme maksimumhastigheden af en bordtennis bold, og det må være når
Ft = Luftmodstand
Jeg fik læst mig frem til at man kan beregne luftmodstanden af en kugle, hvis den har en relativ lille hastighed, ved at sige
k * v(t)
hvor k = 6 * pi * radius * viskositet
jeg har ingen anelse om hvor jeg finder viskositeten, det må vel næsten være af atmosfæren
Mvh Roar
Jeg skal bestemme maksimumhastigheden af en bordtennis bold, og det må være når
Ft = Luftmodstand
Jeg fik læst mig frem til at man kan beregne luftmodstanden af en kugle, hvis den har en relativ lille hastighed, ved at sige
k * v(t)
hvor k = 6 * pi * radius * viskositet
jeg har ingen anelse om hvor jeg finder viskositeten, det må vel næsten være af atmosfæren
Mvh Roar
Svar #1
01. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Det står her:
http://www.google.dk/search?hl=da&q=%2B%22multiple+regression%22+%2Bindexeret+variable%22&btnG=S%C3%B8g&meta=
Venligst
Erik Morsing
http://www.google.dk/search?hl=da&q=%2B%22multiple+regression%22+%2Bindexeret+variable%22&btnG=S%C3%B8g&meta=
Venligst
Erik Morsing
Svar #4
02. maj 2007 af sheaf (Slettet)
Husk at Stoke's hypotese er yderst restriktiv; endda så restriktiv at den ikke kan bruges i det konkrete tilfælde. Læs hvorfor i et af mine gamle indlæg (#1) i tråden:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=137843
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=137843
Skriv et svar til: Viskositet af atmosfære(?)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
