Matematik
isolering af T
02. maj 2007 af
tiltvincent (Slettet)
Sidder her med en isoleringsopgave men ved simphelhen ikke hvordan jeg skal isolere T når den står i en parentes så hvis en gad og hjælpe ville det være kanon!
isoler T.
V = L * ((T-t)*s)/(d)
takker på forhånd...
isoler T.
V = L * ((T-t)*s)/(d)
takker på forhånd...
Svar #1
02. maj 2007 af Sentinox (Slettet)
V = L * ((T-t)*s)/(d) <=>
V/L = ((T-t)*s)/(d) <=>
V*d/L = T*s-t*s <=>
V*d/L + t*s = T*s <=>
T = (V*d/L + t*s)/s
//Sentinox
V/L = ((T-t)*s)/(d) <=>
V*d/L = T*s-t*s <=>
V*d/L + t*s = T*s <=>
T = (V*d/L + t*s)/s
//Sentinox
Svar #2
02. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Den var også lidt tricky:
T=(V+((L*S)/d)*t)/L*S
1) Start med at gange med d på begge sider af ligningen. Derefter deler du med L*s på begge sider. Herfra skulle du nok kunne se resultatet.
V.h.
Erik Morsing
T=(V+((L*S)/d)*t)/L*S
1) Start med at gange med d på begge sider af ligningen. Derefter deler du med L*s på begge sider. Herfra skulle du nok kunne se resultatet.
V.h.
Erik Morsing
Svar #3
02. maj 2007 af kraka (Slettet)
min TI89 får T=((d*V)/(L*s))+t
Men hvordan den er kommet frem til det ved jeg ikke. Ville umiddelbart også have gjort som i #1
Men hvordan den er kommet frem til det ved jeg ikke. Ville umiddelbart også have gjort som i #1
Skriv et svar til: isolering af T
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
