Matematik

Graf

02. maj 2007 af Toftdahl999 (Slettet)
Hjælp til at komme i gang ..

Tegn en graf for en funktion f, der har følgende egenskaber:

Dm(f)= -4,3 Max f(x)= 4

Vm(f)= -2,4 Min f (x)=-3

Jeg skal kun lave en ..?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2007 af holretz (Slettet)

Det kan man ikke, for din Min f(x) er mindre end det ene endepunkt i Vm(f)...

Svar #2
02. maj 2007 af Toftdahl999 (Slettet)

Kan der være lavet fejl i bogen?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2007 af holretz (Slettet)

måske..du kan jo se at det ikke kan lade sig gøre.

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2007 af holretz (Slettet)

Det er ikke en af Gyldedals matematikbøger du sidder med...

Svar #5
02. maj 2007 af Toftdahl999 (Slettet)

Takker ..

Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.