Matematik
Forøgelse i procent
03. maj 2007 af
hiat (Slettet)
En funktion er givet ved
f(t) = 9,56*t^2+ln(t)
Bestem hvor mange procent f(t) forøges, når t øges fra 90 til 100.
Skal jeg ikke bare udregne %-afg = (f(100)-(f(90))/f(90)?
Det virker lidt for nemt...?
f(t) = 9,56*t^2+ln(t)
Bestem hvor mange procent f(t) forøges, når t øges fra 90 til 100.
Skal jeg ikke bare udregne %-afg = (f(100)-(f(90))/f(90)?
Det virker lidt for nemt...?
Svar #1
03. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Jo, mn du glemmer at gange med 100. Du skal jo have det i procent!! Resultatet er 23,456% forøgelse med 5 betydende ciffre. Da der derimod kun er opgivet 3 betydende ciffre, bliver resultatet 23,4%. (Du skal ikke forhøje). Så helt nemt var det altså ikke.
Venligst,
Erik Morsing.
Venligst,
Erik Morsing.
Skriv et svar til: Forøgelse i procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
