Fysik

Fysik hjælp

06. maj 2007 af whymee (Slettet)
Nogen som gider at hjælpe med 2 fysik omgaver?
Hvis det er, vil du så være sød at skrive en besked til mig, sådan så jeg kan sende opgaverne privat ?


Håber at få svar :( har virkelig brug for hjælpen..

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2007 af Lurch (Slettet)

jeg har mulighed for at hjælpe dig hvis du skriver opgaverne herinde.

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2007 af holretz (Slettet)

whymee, der er 1000-vis af mennesker der laver de samme opgaver som dig...der er ingen herinde der ved hvem du er. Det gymnasienavn du har skrevet kan jo være fake - det nytter ikke at være så paranoid..

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2007 af Lurch (Slettet)

Jeg vil ikke mene at få hjælp er snyd. Det er selvfølgelig lidt svært at fastholde nogle gange, når folk bare skriver komplette løsninger. Det er synd og ødelæggende for siden og for dem som prøver at opnå hjælp til bedre forståelse. For det kan jo tolkes som snyd.

Men som #2 skriver behøver du nok ikke være så urolig. Så længe du ikke skriver af, men så er du jo også selv ude om at blive busted.

hit med opgaverne!

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2007 af Lurch (Slettet)

Jeg gider ikke rigtig alle de der beskeder frem og tilbage. Hvis du vil have hjælp må du spørge herinde. Hvis du er så urolig for om dine venner ser det, så kan du jo oprette en ny og komplet falsk bruger. Selvom jeg synes ikke det er en skam at spørge om hjælp. Ingen kan alt selv uden guidning.

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2007 af Lurch (Slettet)

Fint at du har fået anonym hjælp. Jeg gør det ikke af to grunde.
1. jeg gider ikke skrive beskeder frem og tilbage.
2. Alle kan ligeså godt få nytte af dine spørgsmål. Der er ingen skam i at spørge.

Men lad være med at skrive sådan nogle pisbeskeder fordi jeg ikke fluks har sprunget til din redning. Det giver mig på ingen måde lyst til at hjælpe dig en anden gang.

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2007 af Quewer (Slettet)

Okay, kan godt forstå jer, men er ikke meget for lige præcis det her bliver offentliggjort.

Jeg har en klods med kendt masse der bliver trukket hen ad et bord. Jeg kender den dynamiske gnidningskonstant, og kan dermed beregne kraften der skal til.

Kan jeg på nogen mulig måde regne acceleration/hastighed? Indtil videre er jeg kun stødt på accelerationsformler for systemer med to masser.

Jeg har også en afstand (hvor jeg efter bedste evne trak med konstant hastighed) samt tiden. Men disse oplysninger havde jeg håbet på at kunne sammenligne med de teoretiske resultater.

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. maj 2007 af Lurch (Slettet)

Jeg ved ikke helt hvad du skal regne, men dit hovedværktøj er Newtons 2. lov
F = m*a
De kræfter der virker er din trækkraft og gnidninskraften
Trækker du så den bevæger sig med konstant hastighed giver det at
F = m*a = 0
F(gnid) + F(træk) = 0
F(træk) = -F(gnid)
F(træk) = -u*m*g
Ovenstående gælder hvis det er over et lige plan du trækker klodsen

Skriv et svar til: Fysik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.