Matematik

Toppunkt! Korrekt?

06. maj 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)
Parabel: y=-2x^2+8x+1

Jeg har fået toppunkt til (8,36)

Korrekt?

Svar #1
06. maj 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

a=-2
b=8
c=1
d=72

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Toppunktet er (2,9)

Svar #3
06. maj 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

Hmm, ved ikke helt hvad jeg har regnet forkert så! Men tak!

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

Toppunktformel: (-b/2a , -d/4a)

(-8/2*-2 , -72/4*-2)

(2 , 9)

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Formlen for toppunktet er (-b/(2a),-d/(4a)) = (-8/-4,-72/-8) = 2,9

Skriv et svar til: Toppunkt! Korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.