Matematik
mat. opg.
07. maj 2007 af
saharrasoul (Slettet)
hi folkens! håber virkelig nogen kan hjælpe mig med dette underspørgsmål i en mat.opg:
dy/dt= (1/kvadratrodstegn(t^2+1))*y
Bestem de værdier af t større end nul, for hvilke væksthastigheden til tidspunktet t er mindre end 0,1% af N(t).
Hvis det kan hjælpe, fandt jeg i et tidligere spørgsmål at
N(t)=e^(ln(t+kvadratrodstegn(t^2+1))+6,91)
tak på forhånd!
dy/dt= (1/kvadratrodstegn(t^2+1))*y
Bestem de værdier af t større end nul, for hvilke væksthastigheden til tidspunktet t er mindre end 0,1% af N(t).
Hvis det kan hjælpe, fandt jeg i et tidligere spørgsmål at
N(t)=e^(ln(t+kvadratrodstegn(t^2+1))+6,91)
tak på forhånd!
Skriv et svar til: mat. opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
