Matematik
hjælp til mat.aflevering
07. maj 2007 af
saharrasoul (Slettet)
hi folkens! håber virkelig nogen kan hjælpe mig med dette underspørgsmål i en mat.opg:
dy/dt= (1/kvadratrodstegn(t^2+1))*y
Bestem de værdier af t større end nul, for hvilke væksthastigheden til tidspunktet t er mindre end 0,1% af N(t).
Hvis det kan hjælpe, fandt jeg i et tidligere spørgsmål at
N(t)=e^(ln(t+kvadratrodstegn(t^2+1))+6,91)
tak på forhånd!
dy/dt= (1/kvadratrodstegn(t^2+1))*y
Bestem de værdier af t større end nul, for hvilke væksthastigheden til tidspunktet t er mindre end 0,1% af N(t).
Hvis det kan hjælpe, fandt jeg i et tidligere spørgsmål at
N(t)=e^(ln(t+kvadratrodstegn(t^2+1))+6,91)
tak på forhånd!
Svar #1
07. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
så skriver du:
Under forudsætning af at t>0 fås:
dN(t)/dt<.01*N(t) og regner dette ud
V.h.
Erik Morsing
Under forudsætning af at t>0 fås:
dN(t)/dt<.01*N(t) og regner dette ud
V.h.
Erik Morsing
Skriv et svar til: hjælp til mat.aflevering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
