Matematik
vektor
13. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg er ikke helt sikker på det med vektore, håber I kan hjælpe mig...
opg. 361
bestem x og y så vektor c= x*vektor a +y*vektor b
vektor a = (1,4)
vektor b = (3,-5) og
vektor c = (10,9)
(er angivet i et k-system)
opg. 361
bestem x og y så vektor c= x*vektor a +y*vektor b
vektor a = (1,4)
vektor b = (3,-5) og
vektor c = (10,9)
(er angivet i et k-system)
Svar #1
14. januar 2003 af SP anonym (Slettet)
du skal opløse vektor c
1: 10=x+3y <=> x=10-3y
2: 9=4x-5y <=> x=(9+5y)/4
så sætter du 1=2, når du udregner det får du en y-værdi, den kan du indsætte i 1 eller 2, og finde x-værdien.
Håber det var svar nok.
1: 10=x+3y <=> x=10-3y
2: 9=4x-5y <=> x=(9+5y)/4
så sætter du 1=2, når du udregner det får du en y-værdi, den kan du indsætte i 1 eller 2, og finde x-værdien.
Håber det var svar nok.
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
