Matematik

MAT - HJÆLP :-)

09. maj 2007 af PC KOPAT (Slettet)
Hej Allesammen...

nogle der vil kigge på min opgave.?...?

opgaven er følgende:

Trekant ADE, trekant BEF og trekant CFG er ligebenede og retvinklede; desuden ligger vinkelspidserne A, B og C på ret linje. Idet |DE| = r og |EF| = s, skal |FG| udtrykkes ved r og s


det er opgaven!

håber der er nogle der vil kigge lidt på det??


mange tak på forhånd! =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2007 af What means (Slettet)

Har du overvejet at du selv skal lave opgaven. Det er ikke hjælp når andre skal lave opganven det er snyd. Du har jo ikke engang gjort en indsats for at prøve at løse problemet selv jf. dit indlæg

Fy fy fy skamme sig

Svar #2
09. maj 2007 af PC KOPAT (Slettet)

århjaa What means...

ville da ikke bruge min tid her hvis ikke jeg havde brug for hjælp!!!

nu har jeg lavet en masse mat opgaver siden kl 16.00..
jeg sad fast i denne opgave, og det er netop derfor jeg bad om hjælp..

jeg sir heller ikke at den skal laves for mig..

jeg vil have hjælp til at komme igang da jeg ikke forstår hvad op gaven går ud på!!!


håber da alligevel, at der er nogle RARE "SJÆLE" der vil kigge på den!!!



#1 Fy fy fy skamme sig???????

du kan da i det mindste skrive pænt??


Svar #3
09. maj 2007 af PC KOPAT (Slettet)

er der virkelig ingen der vil hjælpe ????

Svar #4
09. maj 2007 af PC KOPAT (Slettet)

det kan da ikke være rigtigt at man bliver nød til at lave en overskrift, hvor der står: HASTER MEGET!!!!!!!??? fot at få lidt hjælp???


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2007 af floffen (Slettet)

#0, 2, 3, 4
Det er et forum, ikke en chat. Du må kunne acceptere at folk ikke lige sidder og svarer dig med det samme.

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

Nu er det ærgeligt, at der ikke er tegninger at støtte sig til, men jeg har fornemmelsen af, at du skal udtrykke DE som en linearkombination af r og s, altså

DE = k1*r + k2*s

Så¨skal du finde k1 og k2.

Håber det hjælper på vej, men start med at tegne punkterne A, B og C for eksempel på x-aksen. Da du nu ved, at trekanterne er retvinklende, så skulle du kunne se den lineære forbindelse mellem DE, EF og FG.

V.h.
Erik Morsing.

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)

#0
Når du nu kræver, at få hjælp til din opgave, kunne du i det mindste sige tak, til de folk, der frivilligt hjælper dig!

Svar #8
10. maj 2007 af PC KOPAT (Slettet)

EOOOW mandelbrød!!

hvad spiller du sej for var???

tjek lige tiden om hvornår han har lavet indlægget!!!

kl 07:56

for det første: tror du jeg åbner min comp. om morgenen kl 07:56 ????

for det andet .. jeg er gym elev. har lige fået fri.!!!

så jeg har først set indlægget nu!!!


så slap dog af dit S... og pas dit arbejde..

lad vær med at kommentere hvad andre laver!!!!

hvad spiller du stor for????


Svar #9
10. maj 2007 af PC KOPAT (Slettet)

og hvor ved du fra om hvorvidt jeg har skrevet en besked til ham????


gaaaal . du er ordntlig mærklig!!!!

Svar #10
10. maj 2007 af PC KOPAT (Slettet)

DEr fik jeg lukket munden på dig var MandelBrød!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #11
10. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)

#8, #9 og #10
Slap da af. Der er da absolut ingen grund til, at hidse sig sådan op.

Jeg kunne da ikke vide, at du ikke havde set #6's svar da jeg skrev #7.

Men du har da stadigvæk ikke sagt tak..??

Svar #12
11. maj 2007 af PC KOPAT (Slettet)

FORSTÅR DU IKKE AT JEG HAR SSKREVET EN BESKED TIL HAM???

BLAND DIG UDEN OM ??MENNESKE????

Brugbart svar (0)

Svar #13
12. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)

#12
Tror du ikke, at du skulle have taget et ekstra år på efterskole??

Svar #14
12. maj 2007 af PC KOPAT (Slettet)

hold nu din kæft .....


pas dig selv din kartoffel

Skriv et svar til: MAT - HJÆLP :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.