Matematik
ligning
12. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
er det sådan man løser den her ligning
x+2=x+3
x+2-2=x+3-2-x
x-x=x-x-1
x=1
er det såan det bliver
og vil lige spørge til skriftlig eksam hvis der står x +x bliver det 2x
er det sådan man løser den her ligning
x+2=x+3
x+2-2=x+3-2-x
x-x=x-x-1
x=1
er det såan det bliver
og vil lige spørge til skriftlig eksam hvis der står x +x bliver det 2x
Svar #1
12. maj 2007 af peberdelfinen (Slettet)
Er du sikker på det er den rigtige ligning du har skrevet ind...? min fornuft siger mig at der ikke er nogen logisk løsning til den...
Svar #2
12. maj 2007 af holretz (Slettet)
Nej, og du kan jo også se hvis du sætter ind, at
1 + 2 ikke er lig med 1 + 3...
For det første: gør een ting ad gangen:
x + 2 - 2 = x + 3 - 2 <=> x = x + 1
<=> x - x = x - x + 1 <=> 0 = 1..
Du får et falsk udsagng, og din ligning har derfor ingen løsning.
Du kunne have gjort det kort:
x + 2 = x + 3 <=> 2 = 3 igen et falsk udsagn og ingen løsninger
1 + 2 ikke er lig med 1 + 3...
For det første: gør een ting ad gangen:
x + 2 - 2 = x + 3 - 2 <=> x = x + 1
<=> x - x = x - x + 1 <=> 0 = 1..
Du får et falsk udsagng, og din ligning har derfor ingen løsning.
Du kunne have gjort det kort:
x + 2 = x + 3 <=> 2 = 3 igen et falsk udsagn og ingen løsninger
Svar #3
12. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
nå måske er det bare mig der har skrevet det forkert øv for der stod i min papir igår
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
