Matematik
tallene a og b
13. maj 2007 af
bjerring (Slettet)
udviklingen i det dankse skovareal kan beskrives ved følgende model: y=417000*1.007^x
y er skovarealet i hektar og x er antal år efter 1990
hvad fortæller tallene a og b
umiddelbart bil jeg sige at a er det antal hektar der er i 1990 og b er det, det stiger med for hvert år efter 1990. er jeg helt forkert på den og om ikke andet kan det skrives på en lidt anden måde
y er skovarealet i hektar og x er antal år efter 1990
hvad fortæller tallene a og b
umiddelbart bil jeg sige at a er det antal hektar der er i 1990 og b er det, det stiger med for hvert år efter 1990. er jeg helt forkert på den og om ikke andet kan det skrives på en lidt anden måde
Svar #1
13. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)
b er startværdien (skæring med y-akse) og a er fremskrivningfaktoren.
Fremskrivningsfaktoren a, som er 1.007, betyder, at skovarealet vokser med 0.007 = 0.7% om året.
Fremskrivningsfaktoren a, som er 1.007, betyder, at skovarealet vokser med 0.007 = 0.7% om året.
Svar #2
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Ja, b er startværdien, dvs. at der var 417000 hektar skov i 1990.
Skriv et svar til: tallene a og b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
