Matematik
eksam procent
14. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
en fuktion er y=435.x^2,56
bestem hvor mange procent y vokser når x vokser med 11 %
håber får svar får har eksam imorgen resesultater er 30,63
en fuktion er y=435.x^2,56
bestem hvor mange procent y vokser når x vokser med 11 %
håber får svar får har eksam imorgen resesultater er 30,63
Svar #1
14. maj 2007 af Fr00gi (Slettet)
Det er simpelt... I en potensfunktion
f(x)=b*x^a
vokser f(x) med faktor q^a når x vokser med en faktor q.
I dit tilfælde er det 11%, så du skriver:
1,11^2,56 = 1,30626
Tror det er 30%, men er ikke helt sikker.
f(x)=b*x^a
vokser f(x) med faktor q^a når x vokser med en faktor q.
I dit tilfælde er det 11%, så du skriver:
1,11^2,56 = 1,30626
Tror det er 30%, men er ikke helt sikker.
Svar #2
14. maj 2007 af Fr00gi (Slettet)
Står i min formelsamling på side 14
"Matematisk linje 2-årigt forløb til B-niveau"
"Matematisk linje 2-årigt forløb til B-niveau"
Svar #3
14. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
ok mange tak håber også du vil løs de to andre opg jeghar lægt ind i indlægget for skal til eksam er nervøs
Skriv et svar til: eksam procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
