Fysik
tryk i væsker
20. maj 2007 af
53 (Slettet)
hej...
skriver på nuværende tidspunkt på en rappoty om trykket i vand som funktion af dybden... problemet er bare lige at jeg næsten er sikker på at min graf er en lineær funktion... min formel ser således ud: p=p(luft)+h*g*rho... kan det passe at rho*g er det samme som a i formlen y=ax+b?
lyder meget indviklet men håber I forstår hva jeg mener
på forhånd tak :)
skriver på nuværende tidspunkt på en rappoty om trykket i vand som funktion af dybden... problemet er bare lige at jeg næsten er sikker på at min graf er en lineær funktion... min formel ser således ud: p=p(luft)+h*g*rho... kan det passe at rho*g er det samme som a i formlen y=ax+b?
lyder meget indviklet men håber I forstår hva jeg mener
på forhånd tak :)
Svar #2
20. maj 2007 af 53 (Slettet)
#1 hvordan kan jeg så forklare at b=98,988 når jeg benytter mig af vand som har en densitet på 1g/cm^3 ... g er jo 9,82 :s
Svar #3
20. maj 2007 af Lurch (Slettet)
b er trykket når vanddybden er 0, dvs ved overfladen, det atmosfærike tryk.
Check dine enheder, husk at densiteten er 1000kg/m^3 i SI enheder.
Det atmosfæriske tryk er vist omkring 100 kPa
Check dine enheder, husk at densiteten er 1000kg/m^3 i SI enheder.
Det atmosfæriske tryk er vist omkring 100 kPa
Skriv et svar til: tryk i væsker
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
