Matematik

ligning

22. maj 2007 af omallycat (Slettet)
hvad giver ligningen:(x+2)^2+(2x+9-5)^2=45 ? jeg bliver ved at få noget forkert så vil godt lige høre jeres bud :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2007 af mathon

(2x+9-5)^2 = (2x+4)^2 = (2x)^2 + 2*(2x)*4 + 4^2 =

4x^2 + 16x + 16

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2007 af mathon


(x+2)^2 = x^2 + 2*x*2 + 2^2 = x^2 + 4*x + 4

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2007 af Zhellen (Slettet)

Jeeeeg får samme udregninger som mathon og det bliver så 5x^2 + 20x + 20 = 45 :)

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.