Matematik
diff. ligninger
25. maj 2007 af
emil16 (Slettet)
Hej, jeg har lidt problemer med denne opgave.
int. (0,pi/6) cos x/ sqrt(1-sin x) dx
udmiddelbart er substitutionensmetoden godt så t=cos x og dt=-sinx...men så ved jeg ikke hvordan jeg skal takle det bagefter...hvad gør man?
int. (0,pi/6) cos x/ sqrt(1-sin x) dx
udmiddelbart er substitutionensmetoden godt så t=cos x og dt=-sinx...men så ved jeg ikke hvordan jeg skal takle det bagefter...hvad gør man?
Svar #2
25. maj 2007 af emil16 (Slettet)
nå...ok....
men hvordan finder man så stamfunktionen til
1 /sqrt(1-t) dt
men hvordan finder man så stamfunktionen til
1 /sqrt(1-t) dt
Svar #3
25. maj 2007 af sigmund (Slettet)
Har du ikke sat t=1-sin(x)? Det skal hellere være stamfunktionen til 1/sqrt(t). Den stamfunktion kender du godt, ikke? Er det ikke 2*sqrt(t)?
Svar #5
25. maj 2007 af emil16 (Slettet)
nå ja...det er mig der koger...jeg har ikke noget stamfunk. til 1/sqrt(t), men jeg har en til 1/(2*sqrt(t)), så jeg sætter bare to uden for ...ingen problemer ;)
Skriv et svar til: diff. ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
