Matematik
Parameterfremstilling
25. maj 2007 af
vines (Slettet)
Hej!
Jeg skal finde punktet hvori tangenten er parallel med andenaksen
x=t^2 + 8/3
y=3t - 1
t tilhører reelle tal
begyndelsespunkt O(0,0.
Hvordan gøres dette, rent metodemæssigt?
på forhånd tak!
Jeg skal finde punktet hvori tangenten er parallel med andenaksen
x=t^2 + 8/3
y=3t - 1
t tilhører reelle tal
begyndelsespunkt O(0,0.
Hvordan gøres dette, rent metodemæssigt?
på forhånd tak!
Skriv et svar til: Parameterfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
