Matematik
Hjælp til integrale
25. maj 2007 af
Blue-Eyes (Slettet)
Hey..
jeg skal regne S(4.kvadratrod af x)dx
hvilke regne regler gælder der?
jeg skal regne S(4.kvadratrod af x)dx
hvilke regne regler gælder der?
Svar #2
25. maj 2007 af Kris18 (Slettet)
Benyt dig af den potensregneregel som #1 giver.. så er det et simpelt integral på formen x^a...
Svar #4
25. maj 2007 af Blue-Eyes (Slettet)
ja men har svaret 4/5x* 4.rod af x? hvordan får jeg det fra x^1/4?
Svar #5
26. maj 2007 af Kris18 (Slettet)
x^(1/4) er lig med 4. rod af x.. Når du integrerer noget på formen x^a lægger du 1 til potensen og sørger for at potensen gange koefficienten foran x er lig med den gamle koeffiecient (som er 1);
S x^(1/4) = (4/5)x^(5/4)
Da x^(5/4) = x*x^(1/4) så giver det dit resultat ved at indsætte, og huske at x^(1/4) = 4.rod af x.
S x^(1/4) = (4/5)x^(5/4)
Da x^(5/4) = x*x^(1/4) så giver det dit resultat ved at indsætte, og huske at x^(1/4) = 4.rod af x.
Skriv et svar til: Hjælp til integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
