Matematik
lidt potensregning
26. maj 2007 af
uhanse (Slettet)
jeg er faldt i igen. Opgaven er nem, men jeg har stirret mig blind på den.
Den lyder:
har formlen BMI=m*x^-2.
m er personsvægt, målt i kg. og x er højden, målt i meter.
Person A vejer 80 kg. og er 6% højere end B
Person B vejer også 80 kg.
Hvor mange procent er A's BMI mindre end B'sBMI?
Har kigget på F(y)=F(x)^a
jeg synes ikke at jeg komme rnogen vegne
Takker
Den lyder:
har formlen BMI=m*x^-2.
m er personsvægt, målt i kg. og x er højden, målt i meter.
Person A vejer 80 kg. og er 6% højere end B
Person B vejer også 80 kg.
Hvor mange procent er A's BMI mindre end B'sBMI?
Har kigget på F(y)=F(x)^a
jeg synes ikke at jeg komme rnogen vegne
Takker
Svar #2
26. maj 2007 af uhanse (Slettet)
ok jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kunne se det. Det er jo enkelt i sig selv.
tak for hjælpen
tak for hjælpen
Skriv et svar til: lidt potensregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
