Matematik

sandsynlighed - normalfordeling

26. maj 2007 af omallycat (Slettet)
Er der nogen der ved hvordan man i en opgave om normalfordeling finder 1-p(20<x<30) når 20=4% og 30=97% ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Det er lidt uklart hvad du mener med 20=4%.

P(20<X<30) = 97-4 = 93%

1-p(20<x<30) = 1-93% = 7%

Svar #2
26. maj 2007 af omallycat (Slettet)

hvordan får du 1-93 til at blive 7 - jeg får -92 ?:)

Svar #3
26. maj 2007 af omallycat (Slettet)

ahh du siger 1-0,93 ik? = 0,07 altså 7%

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Ja

Skriv et svar til: sandsynlighed - normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.