Matematik

udregning af ligning

27. maj 2007 af omallycat (Slettet)
er der nogen der vil prøve at regne følgende ud ?

y-3=-1/3*(x+1)


Svar #1
27. maj 2007 af omallycat (Slettet)

det skal ende på formlen y=ax+b

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2007 af The nørd (Slettet)

hvad er det du skal regne ud,
fordi du kan jo bare sige
y=-1/3*(x+1)-3
og så har du den på den form

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2007 af mathon


y-3=-1/3*(x+1)

y - 3 = (-1/3)x - (1/3)

y = (-1/3)x - (1/3) + 3

y = (-1/3)x + (2+(2/3))

eller

y = (-1/3)x + (8/3)

Svar #4
27. maj 2007 af omallycat (Slettet)

okay, men hvordan får du de (2+(2/3)) ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juni 2007 af mathon


- (1/3) + 3 = 2+(2/3) = 8/3

Skriv et svar til: udregning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.