Matematik

Hjælp - plan i rummet

28. maj 2007 af Avanger (Slettet)
Hej sad og lavede opgaver så jeg er klar til i morgen og så stødte jeg ind i den her. Ved ikke hvordan man skal lave den så håber der er nogen der kan hjælpe mig...

Gør rede for, at planen
- 3x - 4y + 3z + 24 = 0

indeholder punkterne A og C er parallel med linjen gennem O og D ( 0 = (0,0,0) D = (4,3,8) )

håber der er nogen der kan hjælpe mig med den her

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Hvad er A og C?

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2007 af The nørd (Slettet)

hvad er A og C
og er du sikker på at du har skrevet opgave formulering rigtigt? ?:)

Svar #3
28. maj 2007 af Avanger (Slettet)

hehe min fejl :D A ( 8,0,0) C (0,6,0)

ja den er skrevet rigtigt der skal bare lige stå indeholder punkterne A og C og er parallel med linjen så måske er der en fej alligevel :D

Svar #4
28. maj 2007 af Avanger (Slettet)

hehe min fejl :D A ( 8,0,0) C (0,6,0)

ja den er skrevet rigtigt der skal bare lige stå indeholder punkterne A og C og er parallel med linjen så måske er der en fejl alligevel :D

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Indsæt A og C i ligningen. Når ligningen passer ligger punkterne i planen.

Bestem en retningsvektor for lijen og vis at r·n=0.

Svar #6
28. maj 2007 af Avanger (Slettet)

okay har fået lavet den nu tusind tak for hjælpen makker

Skriv et svar til: Hjælp - plan i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.