Matematik
Ligning - HASTER
28. maj 2007 af
bravery (Slettet)
Nogensom kan hjælpe med at løse denne matematik ligning.
Løs i intervallet [0;2pi] hver af ligningerne
a) cosx = 0,516
b) tanx = 2,4136
Mange tak!
Løs i intervallet [0;2pi] hver af ligningerne
a) cosx = 0,516
b) tanx = 2,4136
Mange tak!
Svar #1
29. maj 2007 af JesperJuul (Slettet)
Tegn en enhedscirkel og aflæs punkterne, hvis det altså er uden hjælpemidler.
Intervallet siger bare, at du kun skal gå en gang rundt på enhedscirkelen (i radianer)...
Intervallet siger bare, at du kun skal gå en gang rundt på enhedscirkelen (i radianer)...
Skriv et svar til: Ligning - HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
