Matematik
Vektor
28. maj 2007 af
gym elev3 (Slettet)
vektor a = |a|
vektor b= 2* a med hat
beregn arealet som udspændes af vektor a og b
opg 4
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/vinter/med0183v.pdf
vektor a = |a|
vektor b= 2* a med hat
beregn arealet som udspændes af vektor a og b
opg 4
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/vinter/med0183v.pdf
Svar #1
28. maj 2007 af eightx2 (Slettet)
* = prik.
Arealet er givet ved det(a,b)=â*b.
â*b = â*2â = 2â^2
Og hvad er â^2 det samme som?
Arealet er givet ved det(a,b)=â*b.
â*b = â*2â = 2â^2
Og hvad er â^2 det samme som?
Svar #2
28. maj 2007 af gym elev3 (Slettet)
a^2 = |a|^2
men gælder det også når der står hat, â^2 ???
men gælder det også når der står hat, â^2 ???
Svar #6
28. maj 2007 af gym elev3 (Slettet)
til den næste opg i opg 4
|ta + 2â| =3
(ta + 2â)^2 = 3^2
(ta + 2â)(ta + 2â)= 3^2
t2a^2 + 2aât + 2aât + 4â^2= 9
t2a^2 + 4â^2= 9
t2|a|^2 + 4|â|^2= 9
t2|1|^2 + 4|1|^2= 9
t^2 + 4= 9
t^2 = 5
t = 5^(1/2)
er dette rigtigt
Skriv et svar til: Vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
