Fysik
bølger
30. maj 2007 af
DeutscherDäne (Slettet)
jeg skal beregne v (hastighed i m/s) for en harmonisk bølge:
lamba = 3.5 m, f=0,10 s^-1.
Jeg beregner nu hastigheden ved: lamba * f = v
Jeg indsætter: 3.5 m * 0.1 s^-1 = ?
Jeg er ikke sikker på, om facit bliver 35 m/s eller 0.35 m/s.
Kan nogen fortælle mig, hvad der er tilfældet??
lamba = 3.5 m, f=0,10 s^-1.
Jeg beregner nu hastigheden ved: lamba * f = v
Jeg indsætter: 3.5 m * 0.1 s^-1 = ?
Jeg er ikke sikker på, om facit bliver 35 m/s eller 0.35 m/s.
Kan nogen fortælle mig, hvad der er tilfældet??
Skriv et svar til: bølger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
