Matematik
kombinatorik+sansynlighedsregning+logik
02. juni 2007 af
Zax (Slettet)
jeg jeg spiller et spil offline på min pc, der er en gambler der tilbyder en at komme hurtigere ud af jail hvis man kna gættet et tal på 4 cifre (1-9) ingen af de 4 er ens, det endelige tal er et forskeligt for hvert spil.
hvis man fx svare 1234 så får man et svar på denne måde "0A/2B"
A= rigtig tal plaseret rigtigt
B= riftigt tal forkert plaseret
altså en slags master mind.
mit spørsmål er så ledes er det muligt at lave en "lommeregner" til dette gambling spil? har set en der går fra (0-9) kan jeg det svære så ikke bruge da det kun er fra (1-9) i dette spil...
hvis der er en der ogen i køben kna skrive en kode i fx c++ til denne vil jeg meget gerne se den hvis jeg må...
hvis man fx svare 1234 så får man et svar på denne måde "0A/2B"
A= rigtig tal plaseret rigtigt
B= riftigt tal forkert plaseret
altså en slags master mind.
mit spørsmål er så ledes er det muligt at lave en "lommeregner" til dette gambling spil? har set en der går fra (0-9) kan jeg det svære så ikke bruge da det kun er fra (1-9) i dette spil...
hvis der er en der ogen i køben kna skrive en kode i fx c++ til denne vil jeg meget gerne se den hvis jeg må...
Skriv et svar til: kombinatorik+sansynlighedsregning+logik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
