Matematik
summaV & summaH
20. april 2004 af
Windcape (Slettet)
Hey..
Nogle der kan forklare mig
"summa V" og "summa H" metoden, til vektorregning.
Nogle der kan forklare mig
"summa V" og "summa H" metoden, til vektorregning.
Svar #1
20. april 2004 af 404error (Slettet)
Ja, hvis du vil forklare, hvad du mener - det er i hvert fald ikke nogen velkendt standardbetegnelse.
Svar #2
20. april 2004 af Windcape (Slettet)
summa V = summen af de vertikale kræfter.
summa H = summen af de horisontale kræfter.
__
\\
/_
Ud fra det kan man udregne påvirkningerne i nogle komposanter..
Problemet er at jeg ikke ved hvordan ..
summa H = summen af de horisontale kræfter.
__
\\
/_
Ud fra det kan man udregne påvirkningerne i nogle komposanter..
Problemet er at jeg ikke ved hvordan ..
Skriv et svar til: summaV & summaH
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
