Matematik

Flade

04. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Hvordan finder man midtpunktet åp en flade i rummet?

Kan man ik bare bruge den generelle form for x og y og derefter finde z? Altså betragte fladen som en volumen ?

Svar #1
04. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Ingen :(

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2007 af peter lind

Hvad forstår du med midtpunktet for en flade ?

Svar #3
05. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Det er midten. Fysisk set massemidtpunktet

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2007 af peter lind

Massemidtpunktet er givet ved

xm = int{x*rho(x,y)}dxdy/M
ym = int{y*rho(x,y}dxdy/M

hvor rho(x,y) er massetætheden og M er den totale masse

M = int{rho(x,y)dxdy

Hvis rho er konstant går det over i

xm = int{x}dxdy/A
ym = int{y}dxdy/A

hvor A er arealet af fladen

Svar #5
06. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

#4 Ja, men det gælder vel kun for et plan, ikke en flade?

Svar #6
06. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

?

Svar #7
07. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Ingen?

Skriv et svar til: Flade

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.