Matematik
hjælp
05. juni 2007 af
elmozensch (Slettet)
jeg skal finde asymptoter til en funktion. jeg har prøvet efter matematikbogen 3A, men jeg er overbevist om, at der skal være nogle skrå asymptoter, selvom bogen siger der ikke er.
kan nogen hjælpe mig med at finde ud af, om jeg måske tager fejl.
funktionen er :
f(x) = (110 + x(12 + 0,5x))/ sqrt x
sqrt = kvadratroden
kan nogen hjælpe mig med at finde ud af, om jeg måske tager fejl.
funktionen er :
f(x) = (110 + x(12 + 0,5x))/ sqrt x
sqrt = kvadratroden
Svar #1
05. juni 2007 af holretz (Slettet)
Skriv en bedre overskrift en "hjælp" - den siger jo intet om hvad du skal have hjælp til...
Svar #3
05. juni 2007 af holretz (Slettet)
Prøv lige at overveje hvad der ville ske hvis alle skrev hjælp som overskrift....
Svar #4
05. juni 2007 af peter lind
Det er bogen, der har ret. For meget store værdier af |x| opfører funktionen som0,5*x^3,5
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
