Fysik
ohms lov?
05. juni 2007 af
chiqqa (Slettet)
hej..
nogen der ved hvad ohms lov er og hvad man bruger det til ?
nogen der ved hvad ohms lov er og hvad man bruger det til ?
Svar #1
05. juni 2007 af mathon
U = R*I
U: spændingen i Volt
R: resistansen i Ohm
I: strømstyrken i Ampére
Svar #2
05. juni 2007 af mathon
...ved anvendelse af spoler og kondensatorer i vekselstrømskredsløb bliver Ohms lov noget anderledes!!!
Svar #3
10. juni 2007 af adj1 (Slettet)
Se #1.
Man bruger den til at beregne en af de værdier der står i #1 når man kender de 2 andre.
HUSK at det kun gælder for jævnspænding = DC, dvs når I leger med plus-pol og minus-pol, da der ved vekselstrøm skal bruges helt andre formler.
Man bruger den til at beregne en af de værdier der står i #1 når man kender de 2 andre.
HUSK at det kun gælder for jævnspænding = DC, dvs når I leger med plus-pol og minus-pol, da der ved vekselstrøm skal bruges helt andre formler.
Skriv et svar til: ohms lov?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
