Fysik

ampere

07. juni 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvis der løber 200 C/Q på 10 sekunder.
Og jeg skal finde ud af hvormange Ampere det er:

200/10 .... har jeg ret?
Så resultatet er 20 A

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2007 af mathon


I = ladning/tid = 200C/(10s) = 20 C/s = 20 A

så - JA!!!

Svar #2
07. juni 2007 af Lisa02 (Slettet)

JUHUUU ;D haha

Mange tak :-)

Skriv et svar til: ampere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.