Fysik
spænding
07. juni 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Spædning er en strømkilde, der fortæller hvor mange ELEKTRONER (ladninger/Colomb) der bliver leveret i X antal sekunder?
Svar #1
07. juni 2007 af M_Malling (Slettet)
Nej, spænding angiver hvor meget energi der er i hver ladning.
Strømstyrke: I=A=C/s (Coulomb pr. tid)
Spændingsfald: U=V=J/C (Joule pr. Coulomb)
Strømstyrke: I=A=C/s (Coulomb pr. tid)
Spændingsfald: U=V=J/C (Joule pr. Coulomb)
Skriv et svar til: spænding
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
