Engelsk
Rette min dispesion
14. juni 2007 af
afsharkizi (Slettet)
nOGLE SOM HURTIG RETTE DEN JEG KAN SENDE DEN PÅ mAIL
Svar #3
14. juni 2007 af afsharkizi (Slettet)
A FRAMEWORK
• An introduction to my subject.
I was given the option to choose. I chose Streets of London, because I think that is very interesting and I get new thing to know.
• Why do I find this subject interesting?
Streets of London tells about London`s street and the city life. Therefore, I am chosen this topic. I think London is a very interesting city. This topic is about how are the life in London, and the life in the country. How is the life in the old English (colonizer)? How they see Queen Elisabeth. How was the attack on the Londoner?
• Text we have read about in class.
“London – Let`s go” is from The new choice Gyldendal 1995
“Just because I`m a Londoner” is from the new choice Gyldendal 1995
“56 minutes of Hell” – Terror in London is from the newspaper article Daily Mirror, July 8, 2005
“How Commonwealth sees the Queen” is from the internet site www.BBC/UK 25.04.2006
Queen Elizabeth celebrates her 80th birthday 2006
• Conclusion
I am going to tell about how is the life in London. What is the different between the city life and the country life? How experience the Londoner`s the attack to London. What they felt and how did they attack. How sees the old English colonizer Queen Elizabeth.
• An introduction to my subject.
I was given the option to choose. I chose Streets of London, because I think that is very interesting and I get new thing to know.
• Why do I find this subject interesting?
Streets of London tells about London`s street and the city life. Therefore, I am chosen this topic. I think London is a very interesting city. This topic is about how are the life in London, and the life in the country. How is the life in the old English (colonizer)? How they see Queen Elisabeth. How was the attack on the Londoner?
• Text we have read about in class.
“London – Let`s go” is from The new choice Gyldendal 1995
“Just because I`m a Londoner” is from the new choice Gyldendal 1995
“56 minutes of Hell” – Terror in London is from the newspaper article Daily Mirror, July 8, 2005
“How Commonwealth sees the Queen” is from the internet site www.BBC/UK 25.04.2006
Queen Elizabeth celebrates her 80th birthday 2006
• Conclusion
I am going to tell about how is the life in London. What is the different between the city life and the country life? How experience the Londoner`s the attack to London. What they felt and how did they attack. How sees the old English colonizer Queen Elizabeth.
Svar #5
14. juni 2007 af Merit-HB (Slettet)
A FRAMEWORK
• An introduction to my subject.
I was given the option to choose. I chose Streets of London, because I think that /it/ is very interesting and I get new thing/s/ to know.
• Why do I find this subject interesting?
Streets of London tells about London`s street and the city life. Therefore, I /have/ chosen this topic. I think London is a very interesting city. This topic is about how (are) the life in London, and the life in the country. How is the life in the old English (colonizer)(jeg aner ikke hvad du vil sige her, men den her sætning giver ikke ordentlig mening grammatisk)? How /do/ they see Queen Elisabeth. How was the attack on the Londoner?(den her sætning er ikke specielt god. Du kan godt spørge lidt mere præcist, så at sætningen giver mere mening. Den her sætning er meget åben, men mest fordi den rent grammatisk heller ikke giver meget mening)
• Text we have read about in class.
“London – Let`s go” is from The new choice Gyldendal 1995
“Just because I`m a Londoner” is from the new choice Gyldendal 1995
“56 minutes of Hell” – Terror in London is from the newspaper article Daily Mirror, July 8, 2005
“How Commonwealth sees the Queen” is from the internet site www.BBC/UK 25.04.2006
Queen Elizabeth celebrates her 80th birthday 2006
• Conclusion
I am going to tell about how (is) the life in London. What is the differen/ce/ between the city life and the country life? How /do the londoners experience the attack to/ London. What they felt and how did they attack. How (du mangler et grundled i den her sætning, HVEMS Syn på The Queen??) sees the old English colonizer Queen Elizabeth.
-
/../ = Rettelse
(..)= Kommentar, eller ord du har skrevet der skal slettes
Under alle omstændigheder skal du slette alle mine parenteser!
God tekst
• An introduction to my subject.
I was given the option to choose. I chose Streets of London, because I think that /it/ is very interesting and I get new thing/s/ to know.
• Why do I find this subject interesting?
Streets of London tells about London`s street and the city life. Therefore, I /have/ chosen this topic. I think London is a very interesting city. This topic is about how (are) the life in London, and the life in the country. How is the life in the old English (colonizer)(jeg aner ikke hvad du vil sige her, men den her sætning giver ikke ordentlig mening grammatisk)? How /do/ they see Queen Elisabeth. How was the attack on the Londoner?(den her sætning er ikke specielt god. Du kan godt spørge lidt mere præcist, så at sætningen giver mere mening. Den her sætning er meget åben, men mest fordi den rent grammatisk heller ikke giver meget mening)
• Text we have read about in class.
“London – Let`s go” is from The new choice Gyldendal 1995
“Just because I`m a Londoner” is from the new choice Gyldendal 1995
“56 minutes of Hell” – Terror in London is from the newspaper article Daily Mirror, July 8, 2005
“How Commonwealth sees the Queen” is from the internet site www.BBC/UK 25.04.2006
Queen Elizabeth celebrates her 80th birthday 2006
• Conclusion
I am going to tell about how (is) the life in London. What is the differen/ce/ between the city life and the country life? How /do the londoners experience the attack to/ London. What they felt and how did they attack. How (du mangler et grundled i den her sætning, HVEMS Syn på The Queen??) sees the old English colonizer Queen Elizabeth.
-
/../ = Rettelse
(..)= Kommentar, eller ord du har skrevet der skal slettes
Under alle omstændigheder skal du slette alle mine parenteser!
God tekst
Skriv et svar til: Rette min dispesion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
