Matematik
eksponientielle vækstmodel
14. juni 2007 af
Nina171089 (Slettet)
En redegørelse for den eksponientielle vækstmodel. Nogen som kan hjælpe?
Svar #1
14. juni 2007 af diverse10 (Slettet)
En eksponentiel funktion har forskiften: y = b * a^x.
Hvis a>0 vil grafen være stigende (voksende funktion).
Hvis a=0 vil grafen være en vandret linje (konstant funktion).
Hvis a<0 vil grafen være faldende (aftagende funktion).
Hvis a>0 vil grafen være stigende (voksende funktion).
Hvis a=0 vil grafen være en vandret linje (konstant funktion).
Hvis a<0 vil grafen være faldende (aftagende funktion).
Svar #2
14. juni 2007 af diverse10 (Slettet)
En vækstmodel: det kan siges at linien aldrig vil rører x-aksen men den vil komme tættere og tættere på den (negative x-værdier), desuden så vil den stige meget hvis man går bare lidt ud af x-aksen.. (positive værdier)
Skriv et svar til: eksponientielle vækstmodel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
