Matematik
Normalfordeling
26. april 2004 af
Nn (Slettet)
Håber der er en som kan forklare mig hvad jeg skal gøre her og hvordan man skriver det op.
X er normalfordelt med (my)=1. Desuden oplyses, at P(X > 1,5) = 17%
Bestem spredningen.
X er normalfordelt med (my)=1. Desuden oplyses, at P(X > 1,5) = 17%
Bestem spredningen.
Svar #1
26. april 2004 af Nn (Slettet)
Har prøvet at tegne den ind på normalfordelingspapir. Er spredningen så bare 0,5. Kan det passe? og hvordan skriver man det op?
På forhånd tak
På forhånd tak
Svar #2
26. april 2004 af Blaabjerg (Slettet)
Så længe der bare står bestem, må man godt tegne den ind på et normalfordelingspapir så du kan bare skrive at du har aflæst det på dit normalfordelingspapir..
Skriv et svar til: Normalfordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
