Samfundsfag

Hjælpemidler ved mundtlig eksamen samfundsfag?

18. juni 2007 af Pronsess (Slettet)
Hej
Jeg går i 3.g og i morgen skal jeg til mundtlig eksamen i samfundsfag, og jeg vil bare lige sikre mig, at det er tilladt at have alle sine noter fra undervisningen med ind til selve eksiminationen også selvom jeg er på den gamle ordning. Jeg skriver fordi, der var en censor i dag, som åbentbart ikke var klar over dette og bad en af mine medstuderende om straks at lægge sine noter væk, for det var jo snyd.
Der er ikke nogen der har et link til undervisningsministeriets, hvor det præcist står hvilke regler der gælder omkring hjælpemidler?? Ville bare være rart, hvis cencor nu pludselig begynder at sige, at jeg ikke må have mine noter med.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juni 2007 af allan_sim

#0.
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/vejledninger/proeveoversigt-hjaelpemidler-ver2.pdf

Side 18.

Husk dog, at det at det er tilladt at medbringe alle noter til eksamen ikke er det samme som, at det er en god idé. For kraftig støtte til noterne vil stadig trække ned i bedømmelsen.

Svar #2
18. juni 2007 af Pronsess (Slettet)

Tak, men på side 18 står der ingen ting under hjælpemidler i forhold til mundtlig eksamen samfundsfag, A niveau, gammel ordning, og det var derfor jeg blev i tvivl. Er godt klar over det trækker ned, at kigge for meget i notaterne, ville bare være sikker på, at man måtte have dem med. Men det må man så gerne, kan jeg forstå, selvom jeg ikke helt forstår linket.

Brugbart svar (1)

Svar #3
18. juni 2007 af allan_sim

#2.
Kolonnen med hjælpemidler angiver begrænsninger i disse. Så når der ikke står noget, er det fordi alle hjælpemidler er tilladt.

Den generelle formulering i bekendtgørelsen er således i stil med "alle hjælpmidler er tilladt ved såvel forberedelse som eksamination, medmindre de enkelte læreplaner angiver andet".

Svar #4
18. juni 2007 af Pronsess (Slettet)

TAK :)

Skriv et svar til: Hjælpemidler ved mundtlig eksamen samfundsfag?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.