Matematik
differentialligning
27. april 2004 af
kinguroen (Slettet)
Jeg er gået lidt i stå med denne her differentialligning.
dy/dx = 1/(x*y), x>0 og y
Hvordan får jeg den skrevet om...?
På forhånd tak!
dy/dx = 1/(x*y), x>0 og y
Hvordan får jeg den skrevet om...?
På forhånd tak!
Svar #1
27. april 2004 af PiaZorro (Slettet)
brug separation af de variable
dy/dk = 1/x * 1/y <=>
y dy = 1/x dx <=>
integralet af y dy = integralet af 1/x dx <=>
1/2y^2 = ln(x) + k
dy/dk = 1/x * 1/y <=>
y dy = 1/x dx <=>
integralet af y dy = integralet af 1/x dx <=>
1/2y^2 = ln(x) + k
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
