Matematik
vektorer...
25. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hejsa! Håber der er nogle der kan give mig et hint til hvordan jeg finder vektor a og b, når jeg kender længeden a=2 og længden b=5. Desuden vides det at skalarprod. er a*b=7.
Nogle der har nogle ideer?
Nogle der har nogle ideer?
Svar #1
26. januar 2003 af SP anonym (Slettet)
Det giver ikke rigtig mening at bestemme a og b ud fra de oplysninger du giver. Til gengæld kan du udregne vinklen mellem dem.
Skriv et svar til: vektorer...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
