Fysik
bølgelængden
23. juni 2007 af
thelife (Slettet)
hej
der står i min opg at
lyd er trykbølger i luft. ved stuetemprratur udbrede de sig med farten 343 m/s
a. hvad er bølgelængden for en bastone på 30 Hz?
er det på sammme måde man løser den her
altså
lambda=v/f
340 m/s : 30 Hz =
der står i min opg at
lyd er trykbølger i luft. ved stuetemprratur udbrede de sig med farten 343 m/s
a. hvad er bølgelængden for en bastone på 30 Hz?
er det på sammme måde man løser den her
altså
lambda=v/f
340 m/s : 30 Hz =
Skriv et svar til: bølgelængden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
