Matematik
Spg. om karakter
24. juni 2007 af
Misser (Slettet)
Hej er der nogle der ved hvad karakteren blir i matematik hvis man har fået
03 i 2.g
og 5 i 3.g
altså ved godt karakteren for 2.g tæller 1/3 og karakteren for 3.g tæller 2/3
Men hvad bliver den endelige karakter. hvad runder man af til???
03 i 2.g
og 5 i 3.g
altså ved godt karakteren for 2.g tæller 1/3 og karakteren for 3.g tæller 2/3
Men hvad bliver den endelige karakter. hvad runder man af til???
Svar #2
24. juni 2007 af ysubhi (Slettet)
1/3 af 3 = 1
2/3 af 5 = 3,3
heraf 4,3
tror jeg man skal gøre
2/3 af 5 = 3,3
heraf 4,3
tror jeg man skal gøre
Svar #4
24. juni 2007 af MikkelChrist (Slettet)
Men egentlig gælder begge karakterer jo som 00 når du skal videre(altså nye skala), og ja. Man runder op til 5:)
Skriv et svar til: Spg. om karakter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
