Matematik
i n'te
29. juni 2007 af
DeciMat (Slettet)
Når billig lommeregner ikke er godt nok.
(50/500)+(49/499)+(48/498) ...(1/451)
gider en at regne det ud for mig.
Jeg har en TI-30X
Er der en måde at regne det på så giv venligst en forklaring.
Tak
(50/500)+(49/499)+(48/498) ...(1/451)
gider en at regne det ud for mig.
Jeg har en TI-30X
Er der en måde at regne det på så giv venligst en forklaring.
Tak
Svar #1
29. juni 2007 af Erik Morsing (Slettet)
2638, hvis jeg har regnet rigtigt:
Sigma (50-i)/(500-i), i = 50 til 0.
Sigma (50-i)/(500-i), i = 50 til 0.
Svar #3
29. juni 2007 af DeciMat (Slettet)
Tak.
Jeg har ingen lommeregner der kan klare sigma
Er der en anden måde at taste det ind på.
Jeg har ingen lommeregner der kan klare sigma
Er der en anden måde at taste det ind på.
Svar #5
29. juni 2007 af DeciMat (Slettet)
for os almindelige er det lidt svært at finde summen af trekanttal hvor n=500 i hovedet.
Skriv et svar til: i n'te
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
